Uzená masíčka 

19.05.2020
Uzený bok
Uzený bok

Uzený bůček, křen, chleba a kousek kyselé okurky, či nakládané zeleniny. Sen asi každého milovníka uzené masa. Uzený bok je krásné prorostlý a šťavnatý. Při uzení mas klademe důraz na kvalitu nejen masa, ale i směsí důležitých k uzení. Maso necháváme dostatečně vyzrát a dbáme o původní způsob uzení, jako to dělali naši předci. Proto Vám můžeme na Váš stůl dodat tyto skvělé uzeniny.

Uzená kolena a žebra
Uzená kolena a žebra

Mezi oblíbené druhy uzených mas se řadí i koleno a žebra. Jsou výtečná nejen k následné výrobě dalších pokrmů jako ( šunka fleky, francouzské brambory a pod) ale i k samotné konzumaci, třeba k pivu.

Uzená kýta
Uzená kýta

Kýta se sice řadí k libovým a že téměř suchým masům, ale naše uzená kýta Vás mile překvapí svou šťavnatostí, chutí i vůní a budete se pro ni vracet.