Maso na steaky, grilování a omáčky

19.05.2020
Krkovička bez kosti
Krkovička bez kosti

Nejlepší vepřové maso na steaky je naše krkovička a kotletka. Krkovička je krásné prorostlá, hodí se i na grilování. Pro fajnšmekry, kteří upřednostňují zdravější variantu máme vynikající šťavnatou kotletku. Oba druhy masa dodáváme jak ve variantě s kostí, tak i bez.

Vepřová bok s kostí
Vepřová bok s kostí

Masíško na výpečky a taktéž je výborné grilu, je vepřový bok. Odebíráme pouze dobře krmená a rostlá prasátka, proto se náš vepřový bok těší velké oblibě.

Vepřová plec. Oříšek i ramínko
Vepřová plec. Oříšek i ramínko

Milovníky omáček a gulášků potěší naše fantastická vepřová plec. Ramínko je skvělé na gulášek a oříšek na omáčku, či vrabce.