Klobásy vedou

19.05.2020
Klobásy všech druhů i velikostí
Klobásy všech druhů i velikostí

Jednou z nejoblíbenějších uzenin u nás v Čechách jsou bez pochyby klobásy. Mají neodmyslitelnou pozici v našich kuchyních. Jak ve formě využití tepelném ( grilování, vaření, či pečení), tak i jako ozdoba mnoha jednohubek a studené kuchyně. 

Šunková klobása
Šunková klobása

My jsme na své klobásy náležitě a po právu hrdí, protože je vyrábíme pocti a s láskou. Využíváme léty ověřené postupy a směsi koření a bylinek si mícháme sami. Dbáme i na optimální dobu uzení a nic neurychlujeme a nešidíme. A tím je děláme skutečně dobré a výjmečné.

Hornická klobása
Hornická klobása

Při výrobě klobás používáme pouze maso od nás z jatek, které odebíráme výhradně od českých chovatelů a dodavatelů. Požíváme pouze vepřové a hovězí maso. Náplň plníme pouze do přírodních střívek ( vepřové a skopové). Střívka jsou tedy konzumovatelná. Žádné náhražky nepoužíváme.