Uzeniny a masné výrobky

Klobásy vedou

19.05.2020

Jednou z nejoblíbenějších uzenin u nás v Čechách jsou bez pochyby klobásy. Mají neodmyslitelnou pozici v našich kuchyních. Jak ve formě využití tepelném ( grilování, vaření, či pečení), tak i jako ozdoba mnoha jednohubek a studené kuchyně.

Každou z klobás můžete pře udit, či grilovat a nebo hned z výroby sníst. Volbu necháme na Vás. Jsou vyrobeny k okamžité spotřebě i dalšímu zpracování.

Na naše špekáčky se lidé sjíždějí ze široka daleka. Vyrábíme špekáčky tak jak to dělali naši dědové. Plníme je do vepřových střívek. Když si dáte náš špekáček (vuřt) na oheň, krásně se Vám otevře a vy ucítíte vůni opravdového masa a poctivé práce. Špekáčky děláme opravdu z masa, nikoliv jako někteří směsí mouky a bůh ví čeho. Špekáčky vyrábíme...

Uzený bůček, křen, chleba a kousek kyselé okurky, či nakládané zeleniny. Sen asi každého milovníka uzené masa. Uzený bok je krásné prorostlý a šťavnatý. Při uzení mas klademe důraz na kvalitu nejen masa, ale i směsí důležitých k uzení. Maso necháváme dostatečně vyzrát a dbáme o původní způsob uzení, jako to dělali naši předci. Proto Vám můžeme na...

Ačkoliv kotletka se řadí mezi libovější masa. Tak v uzené formě je úžasně šťavnatá a je radost se do ní zakousnout.

Co by jsme to byli za výrobnu uzenin a masných výrobků, kdyby do našeho sortimentu nepatřily paštiky. Naší vlajkovou lodí je paštika v pozlátku s názvem " Játrová cihla". Jak už název napovídá, složení se skládá s vepřového masa a jater.